Foto's - OLT Avereest

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Foto's

Leerlingen Margrietschool vliegen uit

Op de meeste scholen is het gebruikelijk dat de leerlingen van groep 8 met een musical afscheid nemen van de school. Vaak gebeurt dit in de aula of gymzaal van de school. De Prinses Margriet Daltonschool Balkbrug kiest er echter voor om de musical in het Openluchttheater Avereest te spelen. Een heus theater waarbij er voldoende ruimte is voor alle (groot)ouders, familieleden en andere belangstellenden om alles te zien.

Vanwege de rolbezetting hebben dit jaar ook de leerlingen van groep 7 aan de musical ‘Ons Vliegveld’ meegewerkt. ‘Iedereen heeft het fantastisch gedaan’, zeggen enkele ouders en leerkrachten na afloop.

‘Ons Vliegveld' is niet meer dan een vlekje op de kaart. Met maar één hal die fungeert als vertrek- en aankomsthal en slechts één balie voor inchecken, uitchecken, informatie en gevonden voorwerpen is het absoluut het allerkleinste vliegveld van deze aardbol. Er zijn maar twee gates en er is maar één startbaan. Wie denkt dat dit vliegveld weinig voorstelt heeft het helemaal mis. Want het team van ‘Ons Vliegveld’ is een hechte groep zeer gemotiveerde mensen die samen alles voor elkaar krijgen. Volgens de ouders sluit het stuk mooi aan bij groep 8, want ‘dit is een zeer hechte en gemotiveerde groep kinderen die met goede samenwerking deze musical op een hele mooie manier hebben uitgevoerd’.


 

Klik op de foto hiernaast om meer foto's van de musical te zien.Lijkt het u of jou ook een leuk idee om een musical, optreden, open repetitie koor of muziekvereniging, kerkdienst of andere leuke activiteit in het Openluchttheater Avereest te organiseren? Neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Hieronder staan enkele foto's (gemaakt door Henk-Jan van der Klis) van de bijeenkomst van de Evangelische Gemeente De Graankorrel uit Dedemsvaart.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu