Foto's - OLT Avereest

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Foto's

 

Leerlingen spelen sterren van de hemel tijdens musical

De leerlingen van groep acht van de Openbare Daltonschool Prinses Margriet hebben afscheid van school genomen met een prachtig gespeelde musical: 'Help, wij zijn het bruidspaar kwijt'. Het publiek bestond uit (groot)ouders, andere familieleden en vrienden terwijl er ook veel (oud-)schoolgenootjes een kijkje kwamen nemen bij de musical. Het Openluchttheater Avereest was gezellig gevuld en met prachtig weer was het voor de jonge artiesten heerlijk om op het grote podium te staan. Mocht toneelvereniging DITO in de verdere toekomst nog een keertje nieuwe leden nodig hebben, dan kunnen ze bij deze jaargang van de Margrietschool wellicht hun nieuwe talenten vinden.

.
.


Vol theater voor Abba Tribute

Dat de muziek van de beroemde Zweedse band Abba nog steeds populair is bij jong en oud bleek zaterdag 14 juli wel tijdens het concert van de Abba Tribute in het Openluchttheater Avereest.

Niet alleen waren de 425 kaarten in no time verkocht, ook iedere hit van Abba werd met volle borst meegezongen door het enthousiaste publiek. Het was genieten vanaf het eerste tot en met het laatste nummer. Om het concert met één lied samen te vatten: 'Thank you for the music'.

Tijdens de afterparty zorgde dj Deesjavoe met veel hits uit de jaren '70 en '80 voor een gezellige sfeer waardoor veel bezoekers lang bleven nagenieten. Voor veel mensen was het concert een aangename kennismaking met het openluchttheater.

 

.
.


 

Muzikale middag met de Sjompiesingers

In 1998 kwam een aantal inwoners uit Gramsbergen met het idee om als piratenkoor op te treden tijdens Gramsbergen Lichtstad.
Dat idee werd een feit en het publiek reageerde enthousiast op de gelegenheidsformatie die dit jaar derhalve het 30-jarig bestaan viert.

In de loop der jaren hebben de Sjompiesingers een zeer uitgebreid repertoire opgebouwd vol zeemansliederen, shanty- en feestliederen, maar ook Ierse balades en Duits- en Engelstalige luisterliedjes. Het repertoire wordt nog altijd aangepast zodat ieder concert weer een verrassing kan zijn.

Met het schitterende optreden van de Sjompiesingers op zondag 3 juni is het nieuwe seizoen van het Openluchttheater Avereest te Balkbrug officieel begonnen.

.
.

Openluchttheater is klaar voor het nieuwe seizoen

Zoals u op de foto's kunt zien ligt het Openluchttheater Avereest, gelegen aan de Hoogeveenseweg, er weer fantastisch bij.
Op de foto's is het allemaal nog leeg, want het seizoen is nog niet begonnen.

Zondag 3 juni hebben we het seizoen geopend met een muzikale middag m.m.v. de Sjompiesingers uit Gramsbergen.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu